Aspirator fara sac Philips PowerPro Ultimate

Philips-ul PowerPro Ultimate are aspirație serioasă, dar nu este aspiratorul cel mai ușor de manevrat.

Atunci când vezi prima dată Philips PowerPro Ultimate poți spune că e serios. În timp ce iconiculNumatic Henry are un farmec drăguț, kitsch, iar modelele de cilindru Miele sunt compacte și fără pretenții, PowerPro Ultimate se află la capătul mai macho, high-tech al spectrului de proiectare. Liniile din partea de jos a părții unde e sacul de gunoi detașabil, în special, fac să pară că aspiratorul a zburat direct de pe platourile de filmare ale filmuluiTrezirea forței.

PowerPro nu este cu siguranță mic, măsurând 506x310x317mm, astfel încât va fi nevoie de o cantitate semnificativă de spațiu pentru depozitare. Duza și capul intră în partea din spate a componentei cilindrului și poți înfășura tubul flexibil în jur pentru a încerca săașezi puțin lucrurile, dar nu există nici o cale de a ascunde că acesta este un aspirator mare. Cu toate acestea, chiar și luând în considerare dimensiunea sa, greutatea de 6.1 kg e respectabilă.

Manevrabilitate

PowerPro s-au dovedit a fi surprinzător de agil, de asemenea, datorită roților mari, asemenea anvelopelor pe fiecare parte a unității cilindrice, și roților mai mici de pe partea de curățare. Nu existămingea-articulatăpe care o găsiți pe unele capete de aspirator, deci nu este destul de apt la articularea și manevrele în jurul colțurilorînguste. De asemenea, nu este deosebit de lat, așa că va trebui să mai faci câteva treceri. Cu toate acestea, deplasarea aspiratorului prin jurul camerei nu s-a dovedit dificilă sau obositoare.

philips-ultimate-2

Există un cablu de alimentare cu o lungime de 10m, care vă oferă o arie decentă de a lucruîmpreună cu metrul suplimentar furnizat de furtunul telescopic. Aceasta înseamnă că nu va trebui să găsești o priză ori de câte ori umbli prin casă. Mecanismul automat de retragere pentru cablu funcționează bine. O simplă apăsare a butonului și cablul se trage rapid înapoi în unitatea cilindrică.

Nici măcar nu trebuie să țineți butonul apăsat.

Tubul se extinde și se scurtează într-un mod drept, rapid, astfel încât să poți găsi o lungime potrivită pentru înălțimea ta, precum și pentru atunci când ai nevoie să cureți zonele greu accesibile.

Accesorii

PowerPro Ultimate vine cu o selecție de accesorii, inclusiv un cap standard, multifuncțional, un cap specializat de podea tare, o perie 2-în-1 și o duză mică, precum și un instrument pentru spații înguste. Acestea două accesorii din urmă se atașează pe furtunul extensibil adică sunt ușor accesibile, dar nu există spațiu de depozitare nicăieri pentru capul de podea tare atunci când nu este în uz.

Capul multifuncțional este proiectat pentru a curăța praful adânc în fibrele covorului. Capul are o textură inferioară, care este proiectată să deschidă golurile dintre smocurile din covoare. E o deschidere mare în partea din față a capului pentru particule mai mari și, de asemenea, perii de-a lungul marginii pentru a trage praful de-a lungul pervazelor și plintei. O pârghie poate fi utilizată pentru a activa perii de măturare între covor și suprafețele dure de podea.

Performanța

Philips PowerPro Ultimate folosește tehnologia ciclon, similar cu metoda utilizată în cele mai multe aspiratoare fără sac, unde forța centrifugă este folosită pentru a separa praful de aer în interiorul cilindrului. Philips spune ca tehnologia sa de ciclon a fost rafinată prin introducerea unuiorificiu de admisie a aerului direct și lin, cu o rezistență mai mică la aer.

În testarea din lumea reală, design-ul pare să fi contribuit la o putere de aspirare serioasă. Cu un recipient gol, aparatul nostru de măsurat aspirația a înregistrat 17kPa de putere de aspirare, ceea ce nu este la fel de mult ca recentul testat Miele C3, cu toate că aceasta nu este o măsurătoare chiar precisă. Când se creează o etanșare perfectă contorul de aspirație va accelera rapid la 17kPa, dar apoi aspiratorulv-a găsi o modalitate de a evacua aerul pentru a proteja motorul său, așa că nu este posibil pentru a obține o măsurare precisă de top.

philips-powerpro-ultimate-1

PowerPro lucrat la fel de bine pevărsarea noastră de praf de copt pe podeaua tare, lăsând doar un pic în linia dintre dale utilizând capul multifuncțional. Atunci când am utilizat capul special de podele tari, chiar și pulberea din crăpături a fost îndepărtată cu succes după o singură trecere.

Golirea sacului și filtre

Sacul PowerPro are o capacitate de 2.2l, care este o dimensiune rezonabilă. Golirea este simplă și pur și simplu cere să apăsați butonul de scoatere de pe unitatea principală. Sacul se ridică apoi direct în sus. Spre deosebire de golireasaculuiprin partea de jos așa cum este cazul cu multe alte aspiratoare, capacul superior se rabatează asemănător cu modul în care cele mai multe vase se deschid. Apoi trebuie să arunci murdăria și există o formă ca de duză pentru a face mai ușoară golirea. Eu totuși aș fi preferat o metodă de golire spre partea de jos, cu toate acestea, deoarece am descoperit că din capac iese un mic nor de mizerie pe mâna mea când îl deschid.

Concluzie

Nu e ieftin, dar pentru puterea de aspirare pură, Philips PowerPro Ultimate nu poate fi întrecut. În unele privințe, abundența sa de putere se dovedește a fi o mică piedică, mai ales atunci când vine vorba de manevrabilitate, deoarece poate deveni în curând obositoare. Este fără îndoială un pic prea puternic, oricât de ciudat ar suna. Metoda sa de golire a sacului nu este ideală și mi-ar fi plăcut să fi văzut mai multe accesorii pentru acest preț, cum ar fi cele dedicate proprietarilor de animale de companie, dar în afară de aceasta, PowerPro Ultimate este un performer excelent, care este bine construit și simplu de utilizat. Dacă nu dorești să cheltui atât de mult, Miele C3 merită luat în considerare, dacă nu vă deranjează un design-ullăbărțat. În caz contrar, PowerPro Ultimate are recomandarea noastră și un premiu pe măsură.

About the author: quester

Related Posts