Cel mai bun Proiector

Proiector Sony VPL-HW40ES

PRO

Imagini detaliate și pline de culoare
De valoare
Design atractiv
Foarte ușor de instalat

CONTRA

Nu e cel mai bun pentru nivelul negru

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Proiector full HD SXRD
Redare 3D activă (fără ochelari incluși)
Procesare imaginii RealityCreation
Luminozitate revendicată de 1700 Lumeni
Sistem de iris dinamic
Producător: Sony

CE ESTE SONY VPL-HW40ES?

Proiectorul HW40ES este cel mai accesibil model din noua gamă de proiector Home Cinema de la Sony. Este un model full HD cu redare 3D construit în jurul tehnologieitot mai impresionante SXRD de proiecție. Și este într-adevăr destul de bună.

SONY VPL-HW40ES: PROIECTARE ȘI CARACTERISTICI

HW40ES este mai atractiv și mai substanțial decât ar fi de așteptat pentru acești banii. Amprenta sa este mult mai mare decât orice ai obține, în general, de la aparatele cu prețsimilar BenQs, Viviteks și Optomasdin lume. Cu toate acestea, ea poartă dimensiunea sa într-adevăr bine prin amabilitatea luciului alb lucios sau finisaj negru din jurul designului eliptic seducător dominat de lentila mare, care iese din centrul marginii din față.

sony_vpl-hw40_proiector

Dimensiunea acestei lentile e de bun augur pentru calitatea imaginii, mai ales atunci când e susținută de o valoare foarte respectabilă de 1700 Lumeni de luminozitate revendicate. Faptul că proiectorul folosește trei cipuri de proiecție dintre cele mai recente full HD Sony SXRD este promițător, de asemenea, având în vedere creșterea în calitate pe Sony a reușit să o obțină de la aceste chip-uri pe alte proiectoare in acest an (inclusiv modelul său inovator VW500ES 4K).

Conexiunile sunt poziționate în partea jos stânga a lui HW40ES (așa cum te uiți la el), nu pe spate, cum ai vedea la cele mai multe proiectoare. Presupunem că acest lucru ar putea fi un pic mai agravant în cazul în care cablurile vin de pe partea opusă. Și ai putea argumenta, de asemenea, că a avea un amestec de cabluri suspendate pe partea laterală și nu în spate, compromite aspectul bun a lui HW40ES. Dar, pentru majoritatea instalațiilor de conexiuni montarea laterală nu ar trebui să fie chiar o problemă.

Mai degrabă mai important / dezamăgitor este absența oricăror ieșiri de declanșare 12v. Acestea pot fi folosite pentru, să zicem, aprinderea unui ecran motorizat atunci când proiectorul se aprinde, limitând potențialul acestui proiector în instalații mai complexe. În afară de aceasta, însă, HW40ES oferă cam orice conexiune te-ai aștepta pentru acești banii, inclusiv două HDMIs-3D capabile, porturi componente video, o intrare PC-D-Sub, plus un cuplu de opțiuni de sistem de integrare: o priza IR de declanșare și un port de control RS-232.

Calitatea imagine

Proiectorul HW40ES continuă cursa puternicăa Sony pentru proiectorului anului, în ciuda accesibilității sale relative. Deosebit de impresionant este modul în care imaginile sale sunt destul de clare pentru a aduce fără efort mai departe impactul maxim de înaltă calitate Blu-ray. Delicatețea și zgomotul nu reprezintă o problemă atât timp cât îmblânzești partea de rezoluție a sistemului RealityCreation setezi lampa la modul său de ieșire redus, iar cantitatea de detaliilor stă mărturie la calitatea de ultima generație a cipurilor SXRD dezvoltate de Sony și a sistemului de lentile ale HW40ES.

sony-vpl-hw40es-proiector

Mai mult decât atât, atingerea abilă a HW40ES cu detalii fine se extinde chiar și la scenele întunecate, deoarece proiectorul rezolvă mult mai mult din griurile subtile și detaliile de umbră care conțin informații detaliate a scenelelor întunecate ce aratămai credibil decât ne-am aștepta să vedem la un proiector sub 2k £ .

De asemenea, extrem de impresionant pentru prețul său este sensibilitatea spectrală a lui HW40ES. Tonurile de pe bord ating acest echilibru complicat între intensitatea dinamică și credibilitate, fără tonuri ce par supra-dominante, și nici o tendință generală spre saturație excesivă – atât timp, în orice caz, cât nu încercați să utilizați una dintre setările cele mai agresiveale proiectorului sau eșaloanele de putere mai mari ale opțiunilor de procesare RealityCreation.

Punctul forte de culoare al HW40ES face parte, de asemenea, a excelentului său răspuns detaliat, deoarece proiectorul este capabil să rezolve schimbările subtile de culoare și de amestecuri care de multe ori tind să se piardă prin proiectoarele la prețuri accesibile.

Un alt fir excelent la funda lui HW40ES este manipularea mișcării. Am observat deja în secțiunea caracteristică că sistemele sale de prelucrare a mișcării sunt mai deștepte decât cele mai multe, dar, de fapt, HW40ES este foarte bun la a lăsa mișcarea să pară liberă de trepidații inutile chiar și fără nici o prelucrare setată.

Studierea culorilor în scenele întunecate, cere recompense de asemenea. HW40ES reușește să-și păstreze o cantitate surprinzătoare de luminozitate atunci când arată scene întunecate pentru un proiector care se bazează pe un sistem de contrast dinamic (care închide și deschide un iris pentru a varia cantitatea de lumină ce este permisă prin lentile) pentru a oferi o gama de contrast maximă. Iar acest lucru înseamnă că este, de asemenea, capabil să ofere mai multe culori mai naturale și mai puternice în scenele întunecate decât obține, de obicei, la capătul accesibil al pieței de proiectoare.

Ar trebui să cumpăr un Sony VPL-HW40ES?

Ar trebui cu siguranță să te gândești foarte serios la cumpărarea unui HW40ES. Este un proiector cu adevărat remarcabil pentru banii săi, oferind o calitate a imaginii, care tinde mai sus decât prețul lui.

Singurul său rival real, la acest preț este Epson TW7200 – și trebuie spus că acesta este, de asemenea, un proiector excelent. Pentru noi TW7200 este puțin mai bun atunci când vine vorba de adâncimi la nivel de negru, dar HW40ES este mai luminos și se ocupă de culoare cu mai multă finețe.

Verdict

Fiind cel mai ieftin model din noua gama SXRD Sony nu a oprit HW40ES de a fi un alt proiector superb.

About the author: quester

Related Posts