Cum sa Alegi Jucarii Pentru Copilul Tau

Nu sunt cu siguranță un expert în fiecare jucărie care apare pe rafturile magazinelor, dar am câteva păreri cu privire la ceea ce face o jucărie bună. M-am gândit că dacă vorbesc despre unele principii generale, am putea să ne punem laolaltă gândurile și informațiile noastre pentru a ne ajuta reciproc în a alege jucării adecvate din lotul oferit în acest an.

Adulții de multe ori par să uite pentru ce sunt jucăriile. Joaca este „munca” copilăriei. În timp ce se joacă, copiii noștri învață noi abilități, definindu-se pe ei înșiși ca indivizi și practicarea relațiilor cu ceilalți și cu lumea fizică. Atunci când acest lucru este, de asemenea, distractiv, ei învață că învățarea, a fii ei înșiși, și împărțirea sunt toate experiențe plăcute. Jucăriile bune sunt jucăriile care ajută copiisă facă aceste lucruri.

jucarii1

In cele din urma, jucăriile pe care adulții aleg să le cumpere ne spun la fel de mult despre acei adulți cât o fac despre copii pentru care sunt cumpărate. Valorile tale – lucrurile pe care le consideri importante pentru copiii tăi să le învețe în ceea ce privește aptitudinile, identitatea și relațiile – sunt transmise în darul tău, indiferent dacă o faci în mod conștient sau nu. Este interesant să arunci o privire la jucăriile pe care le pui în coșul de cumpărături ca o declarație despre tine.

Există întotdeauna jucării noi și pline de culoare dintre care să alegi. Multejucării au o valoare bună. Dar există unele jucării de bază pe care un loc de joacă bine aprovizionat ar trebui să le aibă pentru a încuraja dezvoltarea copiilor. Lista mea de 12 jucări de bază pentru fete și băieți de la grădiniță până în jurul vârstei de 8 ani urmează. Veți găsi că cele mai multe programe de calitate de îngrijire a copiilor, creșele, și grădinițe au toate aceste jucării. Dacă copilul dumneavoastră își petrece o bună parte a zilei într-o astfel de așezare, nu vă faceți griji cu privire la a avea totul acasă de asemenea. Dacă ar trebui să aleg doar trei elemente din listă pentru a garanta joc constructiv de interior acasă, aș lua setul de blocuri, animalele și lucrurile de artă. Distrați-vă!

Lista cu recomandari de jucării

 • Setul de blocuri. Blocuri simple de lemn (multe dintre ele), în dimensiuni suficiente pentru a încuraja ore de construcție, singur și cu alții.
 • Lego sau alte jucării de manipulare care încurajează dezvoltarea abilităților motorii fine și creativitatea.
 • Păpuși bebe pentru copii și câteva schimburi de bază de îmbrăcăminte. Nimic fantezist. Nu sunt înnebunită despre păpușile care se târâsc, mănâncă, spun ceva, etc. De obicei se rup prea ușor și reduc cantitatea de creativitate necesară pentru a se joaca cu ele, prin orice lucru pe care îl fac. Eu sugerez păpuși cu diferite tonuri de piele în camera de joacă. Când copiii iubesc păpușile lor, ei practică iubirea oamenilor care arată diferit de ei înșiși.
 • Set de bucătărie de joacă și o cutie de scule de joacă – ambele jucării pentru ambele sexe. Copiilor le place să imite pe părinții lor și alți adulți din jurul lor și jocul lor îi ajută devină confortabili cu o mulțime de lucruri diferite.
 • Costume – eșarfe, pălării, măști de animale, costume de rol. Uită-te în dulapuri sau în magazinul local Armata Salvării și adună într-o o cutie lucruri pentru ore de joc creativ.
 • O colecție de animale robuste din cauciuc sau din material plastic (animale de fermă, animalele din grădinile zoologice, și cu siguranță dinozauri) și câteva vehicule realizate la scară pentru a se potrivi cu blocurile. Copiii tăi vor petrece ore făcând ferme, grădini zoologice, și scene dramatice.
 • Chestii de artă. O mulțime. Plastilină și cuțite de prăjituri, creioane compacte și hârtie pentru copii mici. Copiilor mai mari le place lipiciul, sclipici, foarfece cu siguranță, și o mulțime de hârtie colorată.
 • Pictura cu degetul. Fiecare copil merită să fie murdar din când în când. Am putea include, de asemenea o față de masă din plastic ieftină pentru a o pune pe podea, atunci când este timpul de pictură cu degetul.
 • Ceva pentru a face ritm și muzică. O oală și o lingură va fi suficient pentru copiii sub doi ani. Clopoței pentru copiimic. Ceva mai complicat ca o harpă pentru degetul mare pentru cei mai în vârstă.
 • O casă pentru păpuși robustă, cu ceva mobilier de bază și păpuși durabile pentru casă care reprezintă pe toți cei din familia ta. Casa trebuie să fie suficient de mare și să se deschidă suficient astfel încât copiii să intre în ea într-adevăr și să se joace. (Nu fi surprins dacă găsești dinozaurul sau animalele din grădinile zoologice acolo uneori.) Nu trebuie să iei un al doilea credit ipotecar pentru a cumpăra una dintre acele case scumpe din lemn. Acest lucru poate fi un proiect de familie distractiv. Găsește câteva cutii de robuste pentru camere, taie ferestre și uși, decorează pereții și pune o bucată de țesătură pe jos în loc de covor. Cutii mici, capace de borcan, unele țesături și resturi de lemn pot fi transformate cu ușurință în mobilier. Păpuși pot fi realizate din cârlige de modă veche. Chiar dacă nu sunteți genul creativ, amintește-ți, copiii tăi sunt.
 • Orice lucru care încurajează exercițiile fizice: corzi pentru sărit, mingi, echipamente sportive de bază, patine, jucării de echitație adecvate vârstei. Prea multor dintre copiii noștri le lipsește încrederea în forța lor fizică și competențele fizice.
 • Un joc tip tablă de joc adecvat vârstei sau două pentru a încuraja jocul de cooperare și rezolvarea problemelor.

Pe scurt, pentru a încuraja învățarea cât și distracția. . .

jucarii2

Amintiți-vă că jocul este „munca” copilăriei. Jucăriile bune ajuta copiii să învețe noi abilități și să practice relații cu ceilalți și lumea lor.
Atunci când alegi o jucărie, întrebă-te dacă este cu adevărat pentru copil sau pentru tine. (Este bine să utilizați o jucărie cumpărată ca o călătorie a nostalgiei. Doar nu vă așteptați ca și copilul să vă împărtășească entuziasmul.)

Nu te crampona de jucării specifice genului. Fetele mici și băieți mici, ambii trebuie să învețe să fie confortabili în prejma bebelușilor și cu uneltele într-o lume, în care vor locui ca adulți.
Intra acolo și joacă-te cu copiii tăi. Este o parte din distracția de a fi părinte.

About the author: quester

Related Posts