Cum Sa Iti Alegi Parfumul

Parfumul este o parte invizibilă a stilului nostru personal, și are un efect puternic asupra modului în care oamenii văd și își reamintesc de dvs.
O colonie bună oferă numeroase beneficii, de la a te face mai atractiv, până la te ajuta să vă simțiți mai puțin stresat și mai încrezător.
Și totuși, 80% dintre bărbați nu poartă parfum de obicei!

De ce se întâmplă aceasta?

Simt că principalul motiv este lipsa de informații de bază și de educația. Cei mai mulți bărbați care folosesc coloniiși parfumuri fac acest lucru, deoarece au avut un tată sau un model care le-a prezentat practica. Industria este dominată de femei și cei mai mulți bărbați nu cunosc terminologia.

In plus, există o teamă puternică utilizare în excesa parfumului și repercusiunile pe care le poate avea asupra reputației noastre.
Din fericire, cunoștințe practice despre cum să înțelegeți parfumul și să-l purtați bine sunt la îndemână, și le vom oferi pentru dvs. astăzi!

Parfumuri

De ce să folosesti parfumuri

Purtarea unui parfum va creste nu numai atractivitatea dvs., dar și încrederea dumneavoastră în fața femeilor (și, în general), de asemenea. Purtarea unui parfum vă va face mai atractiv pentru femei. În alegerea unui partener, mirosul este cel mai important pentru femei. Într-un studiu european s-a arătat căîn timp ce indiciile vizuale sunt cele mai importante pentru bărbați, în alegerea unei femei, parfumul este cel mai puternic factor pentru femei în alegerea bărbaților. Un bărbat folosește ochii lui în primul rând, în timp ce o femeie își folosește nasul (chiar dacă ea nu știe!).

În plus, femeile au un simț mai bun și mai fin reglat al mirosului. Începând de la naștere, femeile surclasează constant bărbații în testele de miros, în identificare cât și detecție. De fapt, nasurile femeilor sunt chiar în mod special reglate pentru a fi sensibile la feromoni de sex masculin (parfumul hormonilor sexuali). Parfumurile se combină cu aceste mirosuri pentru a forma o experiență și mai memorabilă și atractivă olfactiv.

Un parfum poate favoriza conexiuni mai profunde emoționale cu oamenii. Mirosul este cel mai puternic simț. Este, de fapt, de 150.000 de ori mai sensibil decât vederea dvs., și capabil să detecteze, probabil peste un trilion de mirosuri unice (ochii noștri pricăjiți pot detecta numai aproximativ 7.000.000 de culori, și este o estimare optimistă). Mirosul declanșează, de asemenea, amintiri mai bine decât oricare dintre celelalte simțuri, deoarece bulbul olfactiv este conectat direct la sistemul limbic, numit uneori „creierul emoțional.” Arome puternice si unice = conexiune profundă, emoțională. Unele dintre puținele mele amintiri cu tatăl meu sunt modul în care el mirosea când el mă îmbrățișaînainte de a pleca la locul de muncă. Dacă miros același parfum acum, o imagine de el mă inundă.

Un parfum frumos adaugă la impresia generală de a fi un bărbat ager, pus la punct. Noi știm că a te îmbrăca bine ridică încrederea. Pur și simplu te simți mai bine când arăți bine. Purtarea unei colonii îmbunătățește acel sentiment, deoarece vei fi sigur că nu arăți doar ca un milion de dolari, dar și miroșila fel.

Ar trebui să vă dați seama de importanța pe care mirosul dvs. îl poartă în lume, chiar și în întâlnirile non-matrimoniale și non-sexuale.
În continuare, să aruncăm o privire la ceea ce face și definește aromele spray-ului pe corpul dvs..

Ce sunt parfumurile?

Parfumul este un amestec complex de ceea ce oamenii din industria parfumurilor numesc materii prime. Aceste materii prime pot fi extrase din surse naturale sau materii prime sintetice.
Uleiurile parfumate sunt dizolvate într-un solvent (de obicei, alcool), pentru a păstra un amestec plăcut de mirosuri. O concentrație mai mare de uleiuri înseamnă, de obicei, un parfum mai puternic. Concentrația de parfum determină cât de mult timp durează o aplicație pe piele.

four fragrances for men

Este important de remarcat faptul că fiecare parfum miroase diferit la fiecare persoană. Această incertitudine și complexitate intimidează mulți bărbați, dar dacă te uiți la ea ca un proces de descoperire, ea poate deveni o călătorie plăcută.

Care este diferența dintre parfum, apă de toaleta și colonie?

Ghidul de concentrație al parfumurilor tip colonie

Parfum este un termen generic unisex folosit pentru parfum. El vine în multe forme și este numit nume diferite, dar, în general, se încadrează în aceste categorii:

EauFraiche. Versiunea cea mai diluată de parfum, de obicei cu 1-3% ulei de parfum în alcool și apă. De obicei durează mai puțin de o oră.

Colonie (Eau de Cologne). Cel mai vechi termen pentru parfum, utilizat în America de Nord pentru parfumurile masculine. Ușor, proaspăt, și fructat, de obicei compus din 2-4% uleiuri parfumate în alcool și apă. Tinde să fie utilizat în arome pentru persoanele mai tinere. de obicei, durează aproximativ 2 ore.

Apa de Toaletă (Eau de Toilette). O compoziție de pulverizare ușoară cu 5-15% esență de parfum pur dizolvat în alcool. de obicei, durează aproximativ 3 ore.

Parfum (Eau de Parfum). Punct de vedere istoric fără gen, folosit pentru a descrie produsele atât pentru bărbați și femei, și este cel mai bun termen pentru a descrie un parfum. (noi vom folosi colonie mai mult în acest post, totuși, pur și simplu pentru că este termenul pe care cei mai mulți cititori îl asociază cu parfumul.) Conține 15-20% esență de parfum pur și durează aproximativ 5 până la 8 ore.

Parfum. O corupere a expresiei latine perfumum (prin fum). Cel mai concentrat și scump din toate opțiunile de parfum. Puțin uleios, parfum (sau perfume, se poate vedea modul în care acești termeni sunt derutanți!) Este compus din 20-30% esență de parfum pur. O aplicare unică poate dura până la 24 de ore.

Cum să selectezi și să cumperi parfumul/colonia potrivită

Studiile științifice sugerează că un bărbat poate alege in mod natural colonia, care funcționează cel mai bine cu mirosul lui natural al corpului.

Permiteți-mi să subliniez acest punct: sunteți cea mai potrivită persoana pentru a determina care parfum vi se potrivește.
Nu-i lăsa pe alții să aleagă pentru dvs. – există un motiv pentru care parfumurile cadou stau nefolosite ani de zile.

parfum3

În schimb, utilizați opiniile altora pentru a consolida sau a pune la îndoială decizia dvs. Numai dacă mai multe persoane să vă spun parfumul este nepotrivit sau o alegere proastă ar trebui să încercați altceva.

De asemenea, nu cumpăra orbește, este atunci când achiziționați o colonie la recomandarea cuiva, fără a o încerca singur.
Cea mai bună metodă pentru a găsi un parfum nou este de a testa dacă parfumul complementează mirosul natural al corpului dvs., în persoană, pe durata unei zile.

Magazinele specializate sunt foarte bune pentru acest scop, trebuie doar să vă asigurați că nu cumpărați când nu e gata (este ușor să te lași păcălit de prima notă). Numărul maxim de mirosuri de încercat o dată este de patru, deși eu recomand doar doua (unul pentru fiecare braț) dacă sunteți abia la început.

Pulverizați un parfum pe fiecare încheietură a mâinii (și fiecare cot interior în cazul în care mergeți pe patru).
Evitați cardurile pe care magazinele le oferă pentru a mirosi apa de colonie. Ele vă permit doar să mirosiți notele de vârf și nu cum miroase pe dvs. (amintiți-vă, acesta este un experiment de chimie).

Intre fiecare miros de colonie, reîmprospătează-ți cerul gurii cu ceva puternic, cum ar fi cafea sau ceai.
Încercați să mirosiți toate notele. Așa cum am explicat vă puteți aștepta ca mirosul să se schimbe în următoarele câteva ore.

Mergeți prin magazin și mirosiți parfumul la diferite intervale de timp. Luați notițe pe telefon sau în jurnalul cu privire la care vă place și de ce.

Achiziționați un flacon din parfumul câștigător și începeți să-l purtați. Purtarea unui parfum este un proces, nu o destinație. Mulți bărbați sfârșesc prin a deține și a iubi zeci de arome, așa ca nu vă simțiți obligat să vă iasă perfect, cu prima (sau a zecea) cumpărare.

Care dimensiune de flacon de parfum ar trebui să o cumpăr? Parfumurile vin în multe dimensiuni diferite de sticle, dar ele variază de obicei de la 100 la 150 , sau sticle chiar mai mari, de asemenea. Dacă sunteți nou în domeniul parfumuri cumpărați parfumuri în sticle mai mici, pur și simplu pentru că este un risc mai scăzut. Nu știi cât de des îl vei purta, iar gusturile dvs. se vor schimba, probabil, odată ce veți ați avea șansa de a mirosi parfumuri diferite.

Parfumurile nu durează pentru totdeauna pe raft. Fluctuațiile rapide de căldură, cum ar fi cele găsite în cele mai multe bai vor determina moleculele dintr-un parfum să serupă. Lumina soarelui face același lucru (deci evitați depozitarea pe pervaz). Prelungiți durata de viață a parfumului prin stocarea acestuia într-un mediu rece, întunecat, uscat. Dulapurile din dormitor sunt un loc minunat.

About the author: quester

Related Posts