Ghid iphone 7

IPhone 7 și 7 Plus sunt dispozitive profund neobișnuite. Ele sunt învelite în carcase care arata aproape exact la fel ca cei doi predecesori direcți. Chiar și această continuitate a designului este o pauză de la convenționalitate; după aproape un deceniu in care Apple a actualizat continuu modelele iPhone la doi ani, abia păstrând ceva din design pentru un al treilea an la rând joacă împotriva așteptărilor.

In interiorul acestei carcase, totul despre 7 iPhone-ul este o declarație decisivă cu privire la viitor. Camerele duale de pe iPhone 7 Plus fac promisiunea de a ne introduce într-o nouă eră în fotografiade pe telefon. Butonul iconic acasă iPhone nu mai este un buton fizic, ci un balet sofisticat de senzori de presiune și motoare de vibrație tactile care simulează senzația unui buton. Noul procesor A10 Fusion îmbină două nuclee de mare putere, care rivalizează cu performanța laptop-urilor cu două nuclee de mică putere, care se combină cu o baterie mult mai mare pentru a prelungi timpul rulare cu până la două ore.

Da, Apple a eliminat mufa pentru căști.

După folosirea iPhone 7 și 7 Plus timp de aproximativ o săptămână, este clar pentru mine că Apple a decis în forță, dar a considerat și opinii cu privire la modul în care următoarea generație de telefoane ar trebui să se potrivească în viața noastră. Dar este de asemenea clar că 7 iPhone este un pas de tranziție spre acea viziune asupra viitorului, nu o expresie completă a acesteia. Întrebarea celor care vor cumpăra este simplă: merită promisiunea latentă din acest telefon inconvenientul tranziției?

iphone7-1

Proiectare

Nu există într-adevăr cale de ocolire: iPhone 7 și 7 Plus arata mai mult sau mai puțin exact ca iPhone 6 și 6 Plus din 2014. Ele sunt acum rezistente la apa, ceea ce este frumos, cu toate că acestea nu sunt complet rezistent la apa – păstrați-le scufundate într-un metru de apă timp de mai mult de 30 de minute și s-ar putea ca lucrurile să nu meargă bine. Samsung Galaxy S7 si Note 7 sunt punct de vedere tehnic și mai rezistente la apă, dar cred că e practic un impuls – puteți să udați aceste telefoane din întâmplare acum, fără catastrofă, și asta e un mare câștig. În cazul în care vrei să mergi cu iPhone-ulla scufundări, ar trebui să obțineți, probabil, o carcasă, oricum.
În afară de rezistența la apă, există trei diferențe externe principale între 6 și 7: în primul rând, liniile de antenă de pe partea din spate au fost optimizate și colorate să se amestece în corp pe modelele de negru mat și negru lucios, care este un rafinamentbine venit. (Antenele rămân o culoare gri, plictisitoare pe variantele de culoarea argintului, aurului, și roz auriu. Apple spune că există limite cu privire la ce culori pot fi aplicate) În al doilea rând, protuberanța camerei a fost mărită și curbată mai artistic în carcasa din spate, ceea ce arată în mod deosebit frumos la telefoanele mai mici, cu o singură cameră.

Și al treilea – din nou – nu există nici un jack pentru căști.

Dar, într-adevăr, odată ce ai pus iPhone 7 într-o carcasă, arată exact ca un iPhone 6. Și dacă aveți un model de negru jet, veți dori să-l puneți într-o carcasă imediat – iPhone-ulmeu negru jet pentru recenzie s-a zgâriat și tocit aproape instantaneu, iar singura dată când acesta a rămas fără amprente este atunci când l-am manipulat literalmente cu mănuși albe pentru ședințele de fotografie și video care însoțesc această recenzie. Apple este neobișnuit de deschis despre predilecția ca finisajul negru jet să sezgârie, dar dincolo de asta, aș primi un negru mat oricum – doar pare mai agresiv.

Butonul de start, Display și boxe

Butonul iPhone 7 noul acasă va provoca reacții instantanee de la oameni; este mult mai diferit decât s-ar putea crede. Butonul nu se mai mișcă deloc – este total solid, la fel ca și tachpad-ul de laMacBook-urile mai noi. O unitate de vibrație liniară pe care Apple o numește motor Taptictrepidează când aplicați presiune pe buton, păcălind creierul în a simți un clic. Nu e nimic ca feedback-ultactil stângaci de pe alte telefoane, pe care l-am detestat mereu – într-adevăr se simte ca un clic.

Acest sistem funcționează extrem de bine pe MacBook-uri, dar pe 7 iPhone-ul se simte ca și cum întreaga parte de jos a telefonului face click, nu ca și cum apeși un buton.
3D Toucheste încă prezentă pe ecranul iPhone 7, iar afișajul în sine este îmbunătățit. Nu e la fel de nebun ca panourile OLED 2K și 4K care au tot apărut pe telefoanele Android, dar este un LCD clar, luminos, și frumos, și LCD-urileclare, luminoase, și frumoase sunt foarte plăcute să te uiți la ele. Unitatea mea de revizuit este, de asemenea, mai cald decât afișajul iPhone-ului 6S, lucru pe care am ajuns să-l apreciez.

iphone_7-2

În afară de camera revizuită, butonul nou acasă, ecran, și – Hei! – mufa pentru căști, cealaltă modificare notabilă a hardware-ului extern la 7 iPhone este adăugarea de difuzoare stereo. Un difuzor este în partea de jos a telefonului, așa cum a fost, iar celălalt este de fapt integrat în cască. Sunt mult mai zgomotoase decât înainte, și sună decent, cu o performanță mai bună a înaltelor, în special. Nu vor înlocui difuzoarele reale, dar poți viziona o grămadă de clipuri video pe YouTube sau Snapchats și să nu te enervezi, iar apelurile de conferință sunt îmbunătățite în mod dramatic.

Bine, te-am făcut să aștepți destul de mult. Hai să vorbim despre acel jack pentru căști, nu-i așa?

Aparate foto

IPhone 7 reprezintă un alt upgrade față de iPhone-ul6S: există o lentilă nouă, mai rapidă f / 1.8 lentile,, adăugarea de stabilizare optică a imaginii, un nou blitz cu patru culori True Tone, și cu o captare mai largă de culori. Toate acestea se adaugă până la o îmbunătățire decentă, dar iPhone 6S opera deja la vârful scării, întrecut doar recent de cele mai boi camere în Galaxy S7 și Note 7. În lumină scăzută, acele lentile optice mai rapide și mijloacele de stabilizare a imaginii înseamnă că 7 surclasează semnificativ pe 6S. Dar, în comparație cu iPhone 6S, IPhone 7 este o îmbunătățire de un pas, nu un salt major.

Performanță

IPhone 7 are noul cip A10 Fusion, un alt produs de la echipa lider pe industrie Apple de design de cip-uri. Este un design nou cu patru nuclee: două miezuri de înaltă performanță, și două miezuri de mică putere, care utilizează mai puțină energie a bateriei în timpul activităților zilnice.

Este fulger-rapid, desigur, cu repere timpurii care indică faptul că A10 Fusion este mai rapid chiar decât A9X diniPad Pro. Dar, în rutina mea de zi cu zi super-plictisitoare Twitter / Facebook / Gmail / Slack / utilizare Safari, 7 Plus iPhone-ul nu a fost într-adevăr cu mult mai rapid decât cipul A9 din iPhone 6S Plus – cel mai probabil pentru că nu am fost împins procesorul suficient pentru a utiliza miezurile de înaltă performanță. Este impresionant faptul că Apple a fost capabil de a crea un procesor mai eficient, care oferă aceeași performanță percepută ca generația anterioară în timp ce folosește mai puțină energie, dar acest lucru înseamnă, de asemenea, că, în utilizarea de zi cu zi nu am văzut nimic de genul salturilor de performanță care au fost atât de vizibile în actualizările iPhone anterioare.

Apple susține că o combinație de o baterie mai mare, care umple o parte din spațiul utilizat anterior de mufa pentru căști, un procesor mai eficient, și iOScu 10 îmbunătățiri permite IPhone 7 să ruleze timp de încă două ore mai mult decât 6S iPhone, iar 7 Plus să meargă o oră mai mult decât 6S Plus. Acest lucru a fost în mare parte confirmat în testarea mea de zi cu zi de, unde am văzut telefonul mai mic funcționând aproximativ 10 ore cu utilizare medie și IPhone 7 Plus mergând timp de aproximativ 12 ore. Sub o sarcină mai grea, am sentimentul că viața bateriei va fi mai mult ca modelele 6S, dar aceste ore suplimentare vor fi semnificative pentru acele momente disperate pe drum spre casă de la locul de muncă.

Concluzie

Să ne lămurim: balansează toate noile caracteristici ale IPhone 7 iPhone inconvenientul mufei pentru căști lipsă? Acest lucru poate sau nu să te surprindă, dar eu nu cred – nu încă.
IPhone 7 și 7 Plus sunt în mod legitim, printre cele mai interesante, încrezute și puternice telefoane pe care Apple le-a livrat vreodată, și expresia cea mai sigurăa viziunii companiei într-o lungă perioadă de timp. iOS 10 este excelent, camerele sunt mai bune, iar performanța este fenomenală. Și bateriile durează mai mult.

Dar ele sunt de asemenea incomplete. Caracteristica cea mai interesanta a noului aparat de fotografiat dublu al iPhone 7 Plus „nu este gata la lansare. Apple a face un pariu mare pe aplicațiile în iOS 10iMessage și Siri, dar acesta nu a plătit încă. Aplicațiile nu au fost actualizate pentru a folosi motorul Taptic sau noul display cu o largă gamă de culori. Întregul ecosistem de noi căști și adaptoare necesare pentru uz fulger și audio fără fir este abia demarat. Doar căștile Apple sau Beats oferă cea mai bună experiență audio fără fir, și s-ar putea să nu placă cum suna sau se potrivesc. Cu timpul, dezvoltatorii chiar se vor apropia de a atinge limitele de performanță ale cip-ului A10 Fusion,

Tot timpul cât am fost folosit iPhone 7, am simțit ca am avut un prototip al anului viitor,ce se zvonește a fi un re-design iPhone drastic, deghizat ca un iPhone 6. Toate pariurile îndrăznețe pe viitor sunt în mod legitim interesante, dar aici, în prezent, folosind iPhone 7într-un caz se simte foarte mult ca folosirea unui iPhone 6S cu un buton de acasă mai lat și mai multe adaptoare.

Doar dacă sunteți dornici și gata de înainte viața adoptatorului timpurie, de fapt, nu îți va lipsi prea mult, dacă nu îți iei un iPhone 7. Acesta este un iPhone care pune un marker în istoriatech, și va servi ca fundament pentru multe schimbări importante pentru modul în care funcționează și se integreazătelefoanele în viața noastră. Ne vom aminti de iPhone 7.

Va fi următorul iPhone care va construi de fapt un viitor util pe această fundație.

About the author: quester

Related Posts