Pareri Sony GTK XB7

Fie că ai o petrecere la grătar sau mergi la altcineva, boxa Sony GTK XB7 Extra Bass ar putea fi cea potrivită pentru tine.

Sony GTK XB7 este construită pentru iubitorii de bași

Dispunând de tehnologia de bas Sony EXTRA, petrecerea ta nu va mai fi la fel niciodată. Cu două woofere mari de 16cm, GTK XB7 aduce o experiențăpremium de club chiar la ușa ta.
Producândun sunet de înaltă calitate, saci de putere și de răspuns masiv de frecvență joasă, este cea mai bunăboxă pe care am examinat-o până acum pentru cei care caută bas suplimentar.

Ce contine pachetul

Despachetarea, este foarte simplă și directă, și nu ai mult de despachetat. In interiorul cutiei sunt difuzorul, cablul de alimentare, o telecomandă, manuale și informații despre garanție – asta e tot ce ai nevoie pentru a începe.

Proiectarea Sony GTK XB7

Design-ul GTK XB7 este foarte pronunțat și se poate să nu se potrivească cu casa, dacă ai un design minimalist, de fapt, noi nu credem că e genul de boxă pe care o lași în casă, ar trebui să fie scoasă doar atunci când ai nevoie să entuziasmezi oamenii pentru petrecerea din casa ta.

Carcasa sa este finisată dintr-un material mată cauciucat negru moale și butoanele disponibile sunt foarte minime. Pe ambele părți ale difuzorului, aveți mânere care o fac foarte ușor de deplasat.

Sony-GTK-XB7-1

Este proiectată pentru a fi portabilă, astfel încât să puteți duce petrecerea oriunde

Cu o greutate de doar 14 kg, și măsurând 326 x 650 x 340 mm (LxHxA), Sony vrea ca să fii capabil să-o ridici cu ușurință, să o poți pune în mașină sau taxi, și să îți iei sunetul oriunde este petrecerea – ea dă un nou sens la BYOD (Bring Your Own Device – Adu-ți dispozitivul propriu).

Partea de sus este locul în care se întâmplă toată magia. Există cinci butoane disponibile, unul pentru alimentarea difuzorului, bas suplimentar care este bas pe steroizi, și butoanele de volum.

Un lucru care ne place la design este modul în care au inclus, de asemenea, un port, astfel încât să puteți plasa pur și simplu sursa de muzică acolo pentru ca toată lumea să aleagă.
În altă parte pe partea de sus a difuzorului, ai trei indicatoare luminoase cu LED-uri; unul se va aprinde când ai un dispozitiv USB conectat, cel din dreapta indică intrarea audio și cea din stânga e pentru boxe pereche.

În spatele difuzorului este locul în care sunt toate porturile. Ai port intrare AC pentru putere, intrare audio și porturi pentru lanțuripentru petrecere, USB de 5v – 2.1 Amperi, pe care le puteți utiliza fie ca o sursă audio sau pur și simplu pentru a încărca telefonul smartphone. Deasupra portului USB, există două butoane pentru a configura un lanț pentru petrecere sau pentru adăugarea de difuzoare suplimentare.

Nu e destul de tare? Puteți adăuga mai multe difuzoare

Ceva minunat ce poți face cu GTK XB7, de asemenea, este că poți adăuga mai multe difuzoare la configurație, fie prin crearea unui canal stânga și dreapta sau poți crea un lanț de difuzoare, făcându-l și mai tare.

GTK XB7 este un adevărat difuzor de petrecere. Sony a inclus lumini LED ca la un club pentru a crea o iluminare muzicală, care se sincronizează cu ritmul bitului, puterea și viteza. Cu modele multicolore, variind de la albul pur la culorile curcubeului, este magic.
Sub grila din față / ochiurile de plasă sunt două difuzoare mari și cele patru tweetere situate pe colțuri. Acesta poate fi amplasat vertical sau pe o parte, fără a pierde calitatea sunetului – difuzorul se va schimba în mod dinamic, care este partea din stânga și partea din dreapta.

Performanța Sony GTK XB7

Fără îndoială că are un design bine gândit care nu numai că arată bine, dar, de asemenea, adaugă funcționalitate dar cum funcționează de fapt o dată pornită?
Cu pornire la o singură atingere, puteți reda melodiile preferate și liste de redare prin Bluetooth și dacă aveți un dispozitiv care este gata NFC, puteți apăsa un buton pur și simplu pentru a le conecta în cel mai scurt timp.

Dă-te mare și pretinde că ești un DJ cu lumini stroboscopice
Există, de asemenea, aplicațiaSongPal de la Sony care îți permite să impresionezi partenera ta cu efectele de sunet. Puteți să-l utilizați pentru a schimba tiparele de iluminare, sau să activezi efecte

DJ și setările EQ pentru a energizezi atmosfera.

Ca și în cum totul nu este suficient de impresionant, puteți încărca, de asemenea, telefonul sau bateria tabletei prin USB în timp ce redați muzică. Dacă nu ai toate sursele audio fără fir, nu îți face griji; există, de asemenea, o intrare audio pentru conectarea playerelor MP3 sau orice altă sursă de sunet.
Fie că redați muzică wireless sau în mod direct, calitatea sunetului nu este compromisă deloc.

Sony-GTK-XB7-3

GTK XB7 dispune de tehnologia LDAC audio Sony. Acesta asigură cea mai înaltă calitate audio wireless prin Bluetooth. Cu datetransmise3x, LDAC oferă o experiență îmbunătățită de ascultare wireless pentru toată muzica ta.

Difuzorul Sony pentru petrecere este exact ceea ce scrie pe cutie. Este sonor, basul este foarte energic și poate oferi chiar mai mult atunci când apeși butonul de bas suplimentar și luminile de petrecere LED sunt doar cireașa de pe tort în a face o petrecere adevărată cu sunet esențial.
Per total

GTK XB7 oferă performanța pe care oaștepți de la Sony, un pionier în industria muzicală. Este bine acordat pentru a se asigura că sunetul tău este neștirbit; sunetele înalte sunt curate și sunete joase de impact, de fapt, dacă ai sta prea aproape, îl vețisimțiîn piept – poate că ar fi necesar să anunțați vecinii înainte de a începe tulburarea liniștii publice.

Pro-uri:

bas grav, cu care nu te joci.
Mulțime de opțiuni de conectivitate.
Ușor de ridicat și de transportat de la o locație la alta.
Iluminatulde petrecere este un bonus.
Aplicația SongPaleste ușor de utilizat.
Abilitatea de a schimba setările EQ este binevenită.
Disponibilă în trei culori

Contra:

Dacă nu asculți genuri, care sunt bazate pe bas, atunci nu îl poți considera așa util.
Finisajele pe cutie sunt un magnet de amprente.
Cablu audio nu este inclus.
Este foarte antisocial dacă locuiești într-un cartier liniștit.
Nu alimentat cu baterie și cablul de alimentare este scurt.

About the author: quester

Related Posts