Recomandari Tableta

iPad Pro

Am analizat iPad Pro de 12.9in, de la Apple și se pare impresionant – și confuz. Specificațiile sunt uimitoare, puterea de procesare superbă, iar calitatea construcției excelente. Dar prețul este mare (mai ales după creșterea prețurilor) și ne mai rămâne să ne întrebăm pentru cine mai exact acest produs este destinat.

Pro-uri

Puterea de procesare extremă
Ecran mare
Putere audio și reechilibrare

Contra

Costisitoare (în special cu creșterea prețurilor)
Gama de aplicații creative de nivel profesional pentru iOS rămâne limitată

Recenzie iPad Pro de 12.9in

Bine ați venit la recenzia noastră iPad Pro, în care vom revizui, evalua, testa și clasifica noul mare ecran Apple iPad Pro și noile sale caracteristici, design, specificații tehnice și prețurile. După cum veți vedea, Pro iPad este o tabletă atractiv, monstruos de puternică, cu ecran mare care ne-a impresionat pe parcursul testării; dar, în timp ce este perfectă pentru artiști, ilustratori și alți creatori, rămân întrebări cu privire la atractivitatea sa la audiența de masă.

Recenzia noastre iPadPro se bazează pe viteza riguroasă, grafică și testarea bateriei și multe ore de folosire și de utilizarea de zi cu zi de către echipa noastră de experți (și încorporează gândurile desenatorului digital, Pete Fowler, care a evaluat capacitățile creative ale dispozitivului pentru colegii noștri de pe Digital Arts).

ipad-pro2

Cu toate acestea, nici o recenzie nu este niciodată cu adevărat definitivă, și vom continua să testăm și să perfecționăm gândurile noastre despreiPad Pro deoarece aceasta face parte din rutina noastră de zi cu zi de-a lungul lui 2016 – și pe măsură ce mai multe produse rivale apar și piața se schimbă în jurul acestuia. Marcați această pagină pentru o analiză actualizată a pro-urilor la iPadPro (nici un joc de cuvinte intenționat!) Și contra.

Are sens să cumperi un Pro de 12.9in, chiar și după lansarea sa întârziată? Există alternative mai bune? Ar trebui sa iei versiunea de 9.7in în schimb? Căutăm să răspundem la toate aceste întrebări mai jos.

iPad Pro analiza: Construcție și design

IPad Pro urmează principiile generale de proiectare ale iPad Air 2, dar la o scară mult mai mare. Aspectul său general, materialele, canturile, și așa mai departe toate se potrivesc, în timp ce poziționarea butoanelor, luminar și porturile pentru căști și butonul echipat cu ID tactil sunt la fel ca și cele de pe mai miculiPad Air 2.

Butoanele nu sunt proporțional mai mari decât pe modelele iPad Air, cu toate acestea: butonul de acasă, putere și volum sunt toate de aceeași mărime ca și pe tableta mai mică, și am găsit butonul de pornire mai mic – și mai aproape de marginea din dreapta al dispozitivului – decât ne-am așteptat la început. Există grătare pentru boxe pentru care se potrivesc pe marginea de sus, cu toate acestea (mai mult pe îmbunătățiri audio), care ar putea să fi influențat această poziționare.

Poate fi mai înalt și mai lat decât orice tabletă anterioare Apple, dar rămâne plăcut de subțire și ușoară; în timp ce este mai mult un dispozitiv pentru două mâini, acesta poate avea fi utilizat în mod rezonabil de confortabil cu una. In ciuda dimensiunilor sale mari, construcția și designul funcționează bine pentru cei care sunt interesați de jocuri iOS și pe cei cărora le place să folosească iPad –ul de 12.9in pentru proiectare.

În afară de creșterea zonei de ecran, există unele diferențe de design-cheie, fiecare corespunzând unei diferențe funcționale.Una dintre ele este faptul că există patru difuzoare, spre deosebire de difuzoarele gemene de pe iPad Air 2 (și acestea poziționate prea apropiate pentru a vreun efect benefic real). Acest lucru are ca rezultat mult mai mult volum la ieșire, desigur, iar Apple spune că dispozitivul este, de asemenea, suficient de inteligent pentru a regla balansul audio între cele patru unități pentru a menține o performanță constantă pe măsură ce țineți iPad-ul în moduri diferite.

Există un nou tip de conector de pe partea stângă a iPad Pro. Apple îl numește conector inteligent, și este proiectat pentru a se potrivi cu noul accesoriu de tastatură inteligentă. Noi nu știm încă dacă terțe părți vor produce propriile accesorii pentru a se potrivi la conectorul inteligent, dar ne-am fi gândit că e foarte probabil.

Ecran

IPad Pro vine cu un display de 12,9 inci, comparativ cu display-ul de 9.7-inch de peiPad Air și display-ul de 7.9 incialiPad mini. Asta are 78 la sută mai mult spațiu pe ecran decât următorul cel mai mare iPad.

O dimensiunepe diagonală de 12,9 inci face dispozitivul să fie clar diferențiat deiPad-urile mai mici și o dimensiune convenabilă în ceea ce privește productivitatea și ușurința de utilizare. Ecranul iPad Pro este, de asemenea plăcut declar, cu o rezoluție de ecran masivă de 2732 x 2048, cea mai mare rezoluție văzută vreodată pe un dispozitiv iOS. Asta e aceeași densitate de pixeli – 264.68 pixeli per inch (ppi) – ca iPad Air 2, întinsă pe un ecran mult mai mare.

iPad-Pro-1

Cu un total de 5,6 milioane de pixeli pe imagine, Apple s-a lăudat că iPad Pro are mai mulți pixeli decât Retina MacBook Pro de 15-inch. Si cum ar trebui sa fie și eficient din punct de vedere al consumului de energie, cu capacitatea de a ajusta rata de reîmprospătare atunci când mișcarea de pe ecran o cere. „Pentru prima dată în oricare dintre dispozitivele noastre”, spune Apple „iPad Pro știe când conținutul de pe ecran este static și reduce rata de reîmprospătare la jumătate, la 30 de ori pe secundă, în loc de 60. Acest lucru înseamnă că ecranul nu e doar mare, frumos și luminos. Este, de asemenea, extrem de eficient energetic. ”

iPad Pro teste de putere de procesare și viteză

IPad Pro primește un cip procesor A9X super-puternic, unul care Apple susține că are aproape de două ori viteza lui A8X de peiPad Air 2.
„IPad Pro este de departe cel mai rapid dispozitiv iOSpe care l-am făcut vreodată – cipul lui A9X bate cele mai multe laptopuri, în ambele sarcini CPU și de grafică”, a declarat șeful de marketing de la Apple,Phil Schiller.

Vom aborda acest lucru mai târziu în acest articol, atunci când vom afla pentru cine este iPad, dar este demn de menționat pe scurt că acest tip de putere va fi nejustificată pentru majoritatea utilizatorilor, cel puțin în viitorul apropiat. Foarte puține aplicații sunt disponibile, care pot împinge iPad Pro aproape de limită.

iPad Pro Durata de viață a bateriei

Apple susține că bateria iPad Pro va dura timp de 10 ore (de redare video sau de utilizare web) între încărcări; asta e destul de standard pentru tabletele Apple, și exact la fel cum este promis pentru iPad Air 2. Compania este, în general scrupulos de onestă atunci când declară durata de viață a bateriei pentru dispozitivele sale –cel mult tind să subestimeze – dar am pus în mod natural acest lucru la test atunci când am făcut rost de o tabletă pentru revizuire.
3 puncte de referință ale baterieiGeekbench (rating-uri abstracte, mai mare este mai bine, plus timpul cât a durat să meargă de la 100% -1%):

mini iPad 2: 3990 (06:39:00)
mini iPad 4: 3975 (06:37:30)
iPad Air 1: 4340 (07:14:00)
iPad Air 2: 4601 (07:40:10)
iPad Pro: 6865 (11:26:30)

Nu trebuie să te aștepți în mod necesar ca tableta să dureze exact această perioadă de timp, în condiții reale – există mult prea multe variabile – dar am fi înclinați să așteptăm o mai bună performanță a bateriei decât cu alte tablete Apple. Aceste rezultate se bazează pe o baterie de 38.5-watt-oră reîncărcabilă litiu-polimer, o unitate mult mai mare decât cea de 27.3-watt-oră din Air

Verdictul nostru

Suntem impresionați de mușchi de procesare iPadPro, tehnologia ecranului și abilitățile de proiectare, care au stors un astfel de ecran mare într-un astfel de pachet subțire și ușor, dar rămân multe întrebări – cum ar fi audiența căreia Apple are de gând să promoveze acest aparat.

Dacă sunteți un artist digital, în căutare de cea mai bună tabletă concentrată pe creație care există, asta este. Utilizatorii business pot fi interesați de asemenea, deși lipseșteo opțiune de tastatură hardware foarte puternică – nu există încă nici o opțiune de aspect pentru Marea Britanie pentru tastaturaApple Smart, iar alternativele la terțe părți sunt relativ urâte – sunt o preocupare potențială. Pentru o audiență de masă, prețul va fi aproape sigur un ucigaș.

Ne place iPad Pro, care este un produs frumos și elegant, dar credem că ar putea rămâne un interes de nișă pentru moment.

About the author: quester

Related Posts