Review Google Pixel

O gură de aer proaspăt de la Google într-o lume de supra-complicații Android.

Verdictul nostru

Google Pixel este un telefon excelent de top care ne-a dezamăgit doar la durata de viață a bateriei (mediocră) și asistentul încă în curs de dezvoltare. Dacă va permiteti prețul, Pixel este o gură de aer proaspăt Google într-o lume de supra-complicațiiAndroid.

G-Pixel-2

PENTRU
Performanță omogenă supremă
Afișaj luminos, colorat full HD
Utilizare confortabilă cu o singură mână

ÎMPOTRIVĂ
Viața bateriei ar putea fi mai lungă
Asistent care urmează încă să-și realizeze potențialul
Scump

Nexus este mort. Pixel este rege. Spune salut lui Google Pixel, un telefon ce inaugurează o nouă eră a căutării smartphone-urilor gigant.
Ea vine în paralel cu telefonul mai mare (și chiar mai scump) Google Pixel XL, deoarece firma dublează dispozitivele pentru încă un an.
Pixel preia ștafeta de la Nexus 5X din 2015 ca o variantă mai mică în gama Google. Un lucru însă, acesta nu a moștenit prețul predecesorului sau, noul Pixel are un preț incontestabil mai mare.

In Statele Unite este disponibil exclusiv cu Verizon pe bază de contract, dacă nu dorești să plătești prețul integral, și acesta se va actualiza zilnic, de asemenea.

Nu vă faceți griji; Pixel Google deblocat este, de asemenea, vându tîn Magazinele Google pentru cei care nu doresc să fie legați de un contract sau orerator.

Dispozitive anterioare Nexus a avut un pas avans față de concurență cu prețul lor ușor mai mic, ceea ce a ajutat utilizatorii să treacă cu vederea o serie de defecte; dar, în 2016, cu noul brand Pixel și cu un preț nou curajos, nu e nicăieri să se ascundă.

Un aparat de fotografiat subunitar, sau bateria peticită, de exemplu, nu va fi ușor de iertatdeoarece nu exista nici un „oh, dar costă numai XXX” – Google trebuie să se asigure că Pixel cântă fiecare notă.

Dacă ai deținut un smartphone Google, în trecut, veți aprecia interfața fără bagaje inutile Google – și vei fi bucuros să ști că e de afaceri ca de obicei pentru Pixel atunci când vine vorba de sistemul de operare Android Nuga.

Pentru cei care sunt neobișnuiți cu telefoanele mobile Google, lucrurile ar putea fi mai puțin clare. În timp ce HTC este firma care a construit efectiv dispozitivul, gigantul de căutare a luat toate deciziile cu privire la ce intră în Pixel, și modul în care aceasta funcționează.
Pe hârtie, cel puțin, atunci, Pixel Google pare a fi un concurent pilot – dar poate să fie la fel de bun cum era de așteptat – și la acel preț – în viața reală

Design

Aspect premium, chiar puțin ciudat
Scanner-ul de amprente din spate este util
Construcția din metal și sticlă face un smartphone solid
Design-ul Pixel Google este premium, chiar puțin ciudat. E un corp metalic, dar Google a adăugat un bloc de sticlă în jurul scanerului de amprente și camerei de pe partea din spate. În timp ce acest lucru dă lui
Pixel un aspect unic, finisajul de sticla arata si se simte un pic ca de plastic.

Noi l-am pus sub telefoanele ca Samsung Galaxy S7, iPhone 7 și HTC 10 în ceea ce privește aspectul, dar nu este prea departe, iar construcția de metal și sticlă oferă un finisaj solid, inteligent. Nu există rezistență la apă, deși – ceva cu ce se laudă S7 și noul iPhone– ceea ce este un pic dezamăgitor.

Este destul de asemănător cu telefonul mai mare și mai ieftinul OnePlus 3, care are, de asemenea, un corp de metal premium unitar – dar cu Pixel care costă aproape de două ori mai mult nu ne putem să ne abținem sentimentul că Google ar fi putut face ceva chiar mai impresionant aici.

Google-Pixel

Cu ecranul său de 5 inch modest dimensiunile lui Pixel sunt prietenoase cu palma 143.84 x 69.54 x 8.58mm. Este un pic mai solid decât rivalele telefoane de top, dar adâncimea ajunge la 7.31mm la baza, ceea ce îl face mai ușor de ținut într-o singură mână.

Forma de pană creată este destul de subtilă, dar țineți telefonul Pixel cu capul în jos și veți observa circumferința adăugată în partea de sus a telefonului. Acest lucru înseamnă că telefonul este un pic prea greu în partea de sus, dar cu lățimea îngustă puteți ține telefonul Pixel în siguranță.

Afișaj

Luminos și plin de culoare – totul arata grozav pe el. Rezoluția Full HD nu e cea mai bună pentru VR
Ecranul Pixel Google este luminos, Full HD clar oferit pe suprafața de cinci inci. Este plăcut să-l vezi și totul arata foarte bine, cu o densitate a pixelilor de 441ppi – în termeni de nespecialist asta înseamnă că e foarte clar.

Asta datorită dimensiunilor sale de 5 inch, ecranele mai mari full HD tind să-și piardă claritatea lor un pic mai mult – dar Pixel reușește să se controleze bine aici.
Unii l-ar putea găsi un pic prea-saturat, dar face ecranul să iasă în evidență cu culoare pentru o experiență de vizionare vie.

Durata de viață a bateriei

O utilizare de o zi cu utilizaremoderată până la ușoară
E necesară în mod regulat o încărcare la mijlocul serii

Durata de viață a bateriei Pixel Google nu are nimic special. Dacă ești atent cu utilizarea, vei obține o zi întreagă de telefon, dar am constatat că având în vedere utilizarea moderată o încărcare pe la mijlocul serii, a fost necesară pentru a ne asigura că avem baterie până la ora de.

Pixel strecoară înăuntru un pachet de putere ne-detașabil de 2,770mAh. Asta e mai mare decât bateria de la iPhone 7 (1,960mAh), dar mai mică decât cele din Samsung Galaxy S7 (3,000mAh) și HTC 10 (3,000mAh).
Această diferență de mărime corespunde cu performanța generală, deoarece atât Samsung și HTC au baterii mai bune decât Pixel, cu noul iPhone într-o stare la fel de riscantă seara.

Aparat foto

Un aparat foarte, foarte bun, dar nu wow
LentileleBlursunt inconsistente, în timp ce fotografiile cu lumină scăzută sunt ok

Camera din spate dee12.3MP de pe Google Pixel este un alt subiect de conversație pentru gigantul de căutare, care deține titlul de camera cea mai bine cotată vreodată pe DxO – un standard industrial pentru măsurătorile de calitate a camerei si lentilelor de imagine și evaluări. Asta e chiar pretenția la faima.

Pixel a avut scorul general de 89 per ansamblu în testele DxO, scor care îl pune mai presus de toate telefoanele de top ale concurenței sale. ExcelentulGalaxy S7 Edgea realizat 88, așa cum a făcut și HTC 10 și Sony Xperia X Performance, în timp ce iPhone-7 a ajuns un pic mai jos la 86.
Aceasta esta e bine, și oferă Google o linie puternică de marketing, cu toate că am constatat că evaluările DxO nu se traduce întotdeauna într-o performanță excelentă de zi cu zi a camerei.

Google Pixel este un telefon excelent de top. Acesta combină o grămadă de putere și o interfață șmecheră cu un aparat de fotografiat solid și designpremium- o combinație care va avea o atracție aproape universală.

El nu atinge totuși standardele destul de ridicate ale Galaxy S7, deși, performanța bateriei Pixel îl pune sub o serie de rivali emblematici, dar atâta timp cât ai un cablu de încărcare la îndemână nu vei fi dezamăgit.

Plătești bani mulți pentru GooglePixel, și la acest preț concurența este acerbă. Nu e cel mai bun telefon de pe piață – această onoare rămâne laGalaxy S7 Edge (și S7) deocamdată – dar Pixel oferă ceva un pic diferit pentru Android mulțumită simplității sale.

Pixel este o gură de aer proaspăt Android într-o lume de supra-complicații, si te vei simți întinerit folosindu-l.

About the author: quester

Related Posts