Review Samsung Gear VR

PENTRU

Complet wireless
Urmărire buna a mișcării capului
Biblioteca cu conținut solid

CONTRA

Rezoluția este un pic dezamăgitoare
Conținutul jocului complet scump
Compatibil numai cu unele telefoane Galaxy

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Câmp cu 96 de grade de vedere
Accelerometru
Giroscop
Senzor geomagnetic
Senzor de proximitate
Touchpad-ul de navigație
Cadran ajustare focala
Card microSD cu conținut Gear VR pre-încărcat
Producator: Samsung

SAMSUNG GEAR VR GALAXY NOTE 7 PARTICIPARE DIRECTĂ – NEGRU PE NEGRU, ȘI ESTE MAI CONFORTABIL

Pe lângă Galaxy Note 7, Samsung a prezentat o versiune formă a ochelarilor-realitate virtuală. Din fericire, noul Gear VR nu este construit special pentru Note 7, dar, în schimb actualizări câteva componente pentru a satisface nevoile noului phablet.

samsung-gear-vr-1

Vizual, se pare aproape identic cu modelul îl înlocuiește. Construit în parteneriat cu Oculus, este realizat în principal din plastic, iar acum este negru, și nu alb. Per total, se pare mult mai frumos, și mai nedetectabil, decât înainte.

Mai există și alte îmbunătățiri, mai mici și adăugiri care nu pot fi instantaneu evidente. Spuma din jur care se află pe fața ta este mai rigid și mai puțin predispusă la a suge sudoare cât ești cufundat febril în lumea VR. Chinga pentru cap a fost, de asemenea, ușor reînnoită, tot într-un efort de a face VR mai confortabil pentru perioade extinse. Îmi plac îmbunătățirile de aici, adăugate la un produs deja funcțional.

Ochelarii dispun, de asemenea, de un nou port extern, la care vei putea să atașezi alte accesorii la unitate direct. Acestea ar putea include controlere de joc plug-in și eventual, chiar camere, cum ar fi Gear 360, de exemplu.

Acest Gear VR există ca urmare a trecerii comutatorului Galaxy Note 7 la USB tip C. Evident că, dacă aveți deja ochelarii mai vechi Gear VR, dar cumpărați cel mai recent telefon, atunci primul nu va mai funcționa. Din fericire, Samsung a făcut un model mai nou compatibil în direcție inversă. Mufa USB tip C poate fi înlocuită cu o versiune micro-USB: doar scoateți un adaptor și introduceți altul – este foarte simplu.

Dacă ați utilizat Gear VR înainte, atunci restul configurării ar trebui să fie familiară. Odată ce telefonul este satisfăcătormontat în unitate, acesta va porni o interfață inspirată de Oculus. Nimic din toate acestea nu s-au schimbat cu versiunea actualizată, și l-am găsit întotdeauna că funcționează perfect. A avut loc o ușoară reechipare a touchpad-ului direcțional, care este folosit pentru navigare, dar nu am observat într-adevăr ce s-a schimbat.

DESIGN

Dacă ați văzut orice alți ochelari de realitate virtuală, atunci Samsung Gear VR nu va fi un concept străin.

Partea principala ia forma a ceea ce arata ca o mască de scufundare high-tech, dar de fapt te duce în lumea VR. În interior există două lentile, care va transforma ecranul Galaxy S7 sau S7 Edge într-o experiență VR când este privit lateral. Pe partea de sus a ochelarului are un cursor, care reglează distanța dintre lentilele și ochii tăi.

Este un mod simplu de a ajusta focalizarea și pe toți cei care l-au încercat în casa mea au reușit să obțină o imagine clară – indiferent dacă își purtau ochelarii sau nu.
În jurul marginii porțiunii care stă pe fața ta este o spumă în două straturi, care face ca purtarea Gear VR să fie o experiență foarte confortabilă.

Configurare

Configurarea inițială pentru Gear VR este destul de simplă, doar puțin consumatoare de timp, deoarece există câteva aplicații și alte tipuri de conținut de instalat. In plus, va trebui să atașați setul cu cască și telefonul (care se poate face cu telefonul andocat).

Samsung Galaxy S6 sau S6 Edge se atașează unde capacul negru este așezat când îl scoți din cutie. Va trebui să atașezi chinga singur, dar sunt fie atașamente cu scai sau cu un cârlig și atenție la conectarea laochelari.

Atunci când andocați telefonul pentru prima dată, ochelarii vă voranunța pe ecran să scoateți telefonul înapoi și să instalați software-ul relevant.
După ce ați fost de acord cu liniile directoare EULA care recomanda ca nicio persoană sub 13 anisă nu folosească dispozitivul și orice persoană care utilizează acest dispozitiv ar trebui să ia o pauză la fiecare 15-20 de minute pentru a da ochilor o perioadă de odihnă.

Apoi, va trebui să instalați aplicația Oculus, care include tot ce ai nevoie pentru a începe cu Gear VR. În această aplicație vei găsi toate aplicațiile și jocurile compatibile Gear VR, care va trebui să le descarci separat.

Aplicații și jocuri
Când vine vorba de software-ul Gear VR a venit furtunos de unde a fost ultima dată când l-am folosit. Samsung și Oculus au lucrat cu dezvoltatorii de jocuri și alte companii mari pentru a face întreaga experiență mult mai atrăgătoare.

De exemplu, Netflix a lansat o versiune specifică Gear VR a serviciului său de streaming, ceea ce creează propria cameră de zi în realitatea virtuală. Tu stai pe o canapea mare și roșie, cu un ecran de televizor imens în fața ta, și dacă te întorci la stânga ai o vedere panoramică a munților înzăpeziți prin fereastră. Este ca și cum te-ai uita la Netflix-ul normal, doar în camera dvs. VR.

gear-vr-2

Când Gear VR a fost lansat prima dată, existau doar în jurul de 30 de aplicații și jocuri de încercat. De data aceasta căutați în 18 pagini de conținut în magazin, cu unele jocuri întregi exclusive Gear VR care așteaptă să fie descărcate. Problema este că ele vor costa destui bani, toate magazinele au prețul încă stabilit în dolari și nu poți utiliza datele existente din portofelul tău Google sau creditul asociat acestuia.

CALITATEA IMAGINII

Atât Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge dispun de un ecran de 5,1 inci cu o rezoluție Quad HD de 1,440 x 2,560p. Ele sunt alimentate de procesorulocto-coreSamsung Exynos 7420 și 3GB de memorie RAM.

În timp ce acest lucru este de top pentru un smartphone, atunci când rezoluția respectivă este împărțită între două lentile veți începe să vedeți pixelare și un conținut de calitate mai scăzută al realității virtuale decât ochii tăi se așteaptă.

Cu toate acestea, software-ul a fost îmbunătățit foarte mult față de ultima dată. N-am avut probleme cu conținut cu defecte, erori sau lipsă de reacție. A fost foarte ușor de utilizat, indiferent de cine îl folosea.

Ar trebui să cumpăr SAMSUNG GEAR VR?

Gear VR este plăcut de utilizat și ideea Samsung de a îl da cadou cu mii de telefoane Galaxy S7 va ajuta la îmbunătățireaplatformei. Mai mulți dezvoltatori vor fi dornici să creeze aplicații pentru știri și jocuri cu un public atât de mare.

Dacă deții deja un S6 sau S6 Edge atunci eu aș lua în considerare în mod serios GearVR, mai ales dacă ești interesat în a arunca o privire la viitorul jocurilor și vizionării personale a filmelor.

Dar costul mare de a intra în lumea Gear VR dacă nu dețiitelefonul pur și simplu nu merită. Nu e experiența supremă VR de departe, cu Rift și Vivecare vor fi lansate în curând există o mulțime de alegeri, care nu sunt limitate de telefonul smartphone pe care îl utilizezi. Totuși acest lucru este o pereche de ochelari, pe care îl poți utiliza pe drum, asta nu e ceva cu care ceilalți să se pot lăuda.

About the author: quester

Related Posts